Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea HoteluluiSituat in inima orașului pitoresc Puerto de la Cruz, chiar langă autogară, acest hotel tradițional fermecător este ideal pentru petrecerea unei vacanțe pline de soare, la poalele magnificului munte Teide.

Hotelul Marte beneficiază de o locație pitorească, intr-un cadru minunat, intre frumoasa Vale Orotava și țărmul Oceanului Atlantic. De la piscina de pe acoperișul hotelului, oaspeții pot admira vederea superbă la Teide, uriașul vulcan stins al insulei Tenerife. Piscina este aproape mereu scăldată de razele soarelui ce strălucește tot anul, fenomen pentru care Insulele Canare sunt renumite.

Pe durata sejurului, oaspeții se pot menține in formă utilizand sala de sport a hotelului. De asemenea, oaspeții au la dispoziție o saună și servicii de masaj pentru relaxare, precum și un restaurant tip bufet, deschis pentru micul dejun și cină.

Accesul la internet WiFi este gratuit in zonele comune ale proprietății. Uscătoarele de păr sunt disponibile la recepție și sunt gratuite.

La 5 minute de mers pe jos de proprietate se găsesc numeroase magazine, baruri și restaurante.

Localizare