Agentia de turism Sky Limit

În cei 15 ani de activitate, ne-am impus ca unul dintre principalii touroperatorii din Oltenia și datorită oamenilor ca tine, iubitorii de călătorii, Sky Limit are parte de o evoluție impresionantă și pe plan național. Suntem o echipă pasionată de domeniul turistic si suntem recunoscuți pentru calitatea serviciilor, prețurile competitive și nu în ultimul rând, pentru atenția oferită dorințelor fiecărui client care ne trece pragul sediului sau site-ului nostru.

Creștem împreună cu tine

Fiecare pas înainte se datorează clienților noștri care de-a lungul timpului ne-au ajutat să ne diversificăm pachetele turistice și să depășim nivelul așteptărilor în orice context și împrejurare. Cu acest obiectiv în minte, am creat site-ul Sky Limit pentru că vrem să fim siguri că tu îți vei găsi vacanța visurilor în oferta noastră cât mai ușor și la cel mai bun preț de pe piață.

Serviciile noastre

Pe scurt, nu e nimic ce nu putem să-ți oferim. Dacă nu-ți găsești vacanța dorită în ofertele noastre on-line, trimite-ne un e-mail sau dă-ne un telefon și va fi plăcerea noastră să dăm viață dorințelor tale.

Iată mai multe detalii despre doar o parte dintre serviciile noastre:

Ticketing

 •           emiteri bilete de avion pentru orice companie aeriană, cu plecări din orice aeroport din lume, la tarife speciale-negociate cu companiile aeriene, oferind tarife și condiții speciale pentru firme/ corporații/ organizații de orice tip;

 •           emiteri bilete autocar către marile orașe europene.

 Corporate

 •           servicii complete pentru călătorii de afaceri cu rezervări cazare în hoteluri din marile orașe ale lumii, utilizând sisteme internaționale de rezervare on line, rent-a-car, transferuri / aeroport-hotel-aeroport;

 •           rezervări cazare în principalele orașe din România, la tarife speciale, în baza contractelor cu unități hoteliere din țară;

 •           asigurări medicale, de bagaje, carte verde și orice tip de asigurări;

 •           organizare de congrese / conferințe / meeting-uri de afaceri, în pachet de servicii complet;

 •           rezervări cazare /alimentație / transferuri / bilete de avion / alocare săli de conferință complet echipate / realizare materiale publicitare specifice / asistență și secretariat / primire-predare delegați / programe sociale pentru participanți / excursii post congres /asigurări de călătorie, etc.

 Turism Intern

 •           practicarea prețurilor competitive, face să fim prezentați ca unul dintre principalii turoperatori zonali în turismul intern românesc oferind vacanțe în întreagă țara, la munte, în stațiuni balneare, în pensiuni agroturistice și pe Litoralul românesc al Mării Negre.

 Turism Extern Outgoing

 •           sejururi atât în Europa, cât și în întreaga lume, atât pentru individual cât și operate de curse charter cu avion și autocar pe toată perioada anului, precum și un număr record de destinații exotice prin operatori mondiali, fiind în măsură să oferim orice destinație externă pentru vacanță, în toate sezoanele.

 Turism Extern Incoming

 •           organizare programe turistice pentru turiștii străini sau delegații străini ai companiilor partenere.

În plus, Sky Limit folosește cele mai bune sisteme de rezervări on-line de pe piața turistică pentru a satisface cele mai complexe cereri de servicii turistice.

Acum că am făcut cunoștință, tot ce mai rămâne să faci e să îți alegi destinația și de restul ne ocupăm noi.