Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Wi-Fi camere

Piscina

Wi-Fi zone publice

Restaurant

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Situată în Hammamet, această proprietate de 4 stele oferă piscină interioară, piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Houda Yasmine Marina & Spa includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 250 camere. Camerele luminoase de la Houda Yasmine Marina & Spa sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la mare. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Houda Yasmine Marina & Spa oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de manichiură & pedichiură și coafor. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă. Seara, Houda Yasmine Marina & Spa organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare.

La proprietate se poate juca de asemenea tenis de câmp.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru zona de joacă amenajată la interior, unde există jocuri și muzică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Enfidha-Hammamet, situat la o distanță de 35 km.

Cele mai apropiate atracții de Houda Yasmine Marina & Spa sunt: Portul Yasmine Hammamet - 500 m, Hammamet Pirate Boat - 800 m, Yasmine Hammamet - 1,0 km.

Restaurante
  • Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Împrejurimi

Puncte de interes

  • Pupput Roman Site - 3 km
  • Yasmine Golf - 5,1 km
  • Kasbah of Hammamet - 6,5 km
  • Medina - 6,5 km
  • Parcul acvatic Flipper - 12,7 km
  • Yasmine Hammamet - 1 km
  • Hammamet Pirate Boat - 0,8 km
  • Portul Yasmine Hammamet - 0,5 km

Aeroporturi în apropiere

  • Aeroportul Internațional Enfidha-Hammamet - 35 km
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Divertisment de seară
Muzică/ spectacole live

Activități timp liber - sport

Tenis de masa
Tenis de camp

Dotări camere

Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
TV
Telefon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Aer conditionat
Wi-Fi camere gratuit

Facilități copii

Piscina pentru copii
Club pentru copii

Facilități proprietate

Recepție non-stop
Spa/ centru wellness
Sala de fitness
Camere pentru familie
Wi-Fi zone publice gratuit
Sala de conferinte
Lobby Bar

Masă

Restaurant
2 baruri
Meniu bufet

Piscină & outdoor

Piscina interioara
Piscina exterioara
Sezlonguri
Umbrele de soare
Terasa

Spa & wellness

Jacuzzi
Pachete Spa
Baie turceasca
Masaj
Manichiură & pedichiură
Coafor

Localizare