Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Plajă

Piscina

Restaurant

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Larissa Sultan Beach este o proprietate de 4 stele care se află în Kemer (Antalya), la o distanță de 80 m de plaja cu nisip/ pietriș și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Larissa Sultan Beach includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto.

Sunt disponibile 137 camere. Camerele de la Larissa Sultan Beach au în dotare aer condiționat și Tv. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Larissa Sultan Beach oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 3 baruri sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber cu tobogane cu apă, pentru cei dornici de distracție.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Larissa Sultan Beach amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Seara, Larissa Sultan Beach organizează discotecă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Larissa Sultan Beach dispune de plajă privată cu nisip și pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Larissa Sultan Beach se află la 10 km de Orașul Kemer și la 65 km de Aeroportul Antalya.

Restaurante
  • Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Împrejurimi

Plaje în vecinătate

  • Plajă proprie cu nisip/ pietriș - 80 m

Aeroporturi în apropiere

  • Aeroportul Antalya - 65 km

Puncte de interes

  • Orașul Kemer - 10 km
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Discotecă
Darts
Biliard

Activități timp liber - sport

Tenis de masa
Sporturi nautice
Aerobic
Volei pe plaja

Dotări camere

Aer conditionat
Baie cu cadă sau duș
Foehn
Telefon
TV
Balcon
Curățenie în cameră - zilnic
Vedere la mare

Facilități copii

Piscina pentru copii

Facilități proprietate

Recepție non-stop
Concierge
Camera pentru bagaje
Acces imediat la plajă
Spa/ centru wellness
Sala de fitness
Inchirieri auto
Spalatorie
Curăţătorie chimică
Asistenta medicala

Masă

3 baruri
Restaurant
Meniu bufet
All Inclusive

Piscină & outdoor

Piscina exterioara
Sezlonguri
Umbrele de soare
Terasa
Gradina
Tobogane cu apă

Plajă

Plaja privata
Șezlonguri sau paturi de plajă
Umbrele de plajă
Plajă cu nisip/pietriș
Bar pe plaja
Plajă - la 80 m

Spa & wellness

Baie turceasca
Baie cu aburi
Masaj
Sauna
Sala de fitness

Localizare