Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Wi-Fi camere

Piscina

Plajă

Wi-Fi zone publice

Restaurant

Room service

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Aleria Belport Beach Hotel este un complex de 4 stele care se află pe malul mării, în Kemer (Antalya), și oferă plajă privată, piscină în aer liber și centru spa cu o gamă variată de servicii. Facilitățile de la Aleria Belport Beach Hotel includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Aleria Belport Beach Hotel sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Aleria Belport Beach Hotel pune la dispoziția oaspeților un restaurant care servește mâncare în stil bufet. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. Baia turcească face parte din oferta de servicii spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Aleria Belport Beach Hotel amatorii de divertisment pot juca darts sau biliard. Seara, Aleria Belport Beach Hotel organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – aerobic și fitness pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. La proprietate se poate practica de asemenea yoga. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogane cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Aleria Belport Beach Hotel oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Aleria Belport Beach Hotel dispune de plajă privată cu nisip și pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Aleria Belport Beach Hotel se află la 14 km de Orașul Kemer și la 48 km de Aeroportul Antalya.

Împrejurimi

Plaje în vecinătate

  • Plajă proprie cu nisip/ pietriș - 50 m

Aeroporturi în apropiere

  • Aeroportul Antalya - 48 km

Puncte de interes

  • Orașul Antalya - 25 km
  • Orașul Kemer - 14 km
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Aqua Aerobic
Divertisment de seară
Darts
Biliard

Activități timp liber - sport

Polo
Yoga
Sporturi nautice
Fitness
Aerobic

Dotări camere

Minibar
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Pardoseală de lemn sau parchet
Balcon
Canale prin satelit
TV
Telefon
Seif
Foehn
Baie cu dus
Aer conditionat

Facilități copii

Tobogane cu apă
Scaun înalt pentru copii
Piscina pentru copii
Bufet pentru copii
Babysitting
Zonă de joacă interior
Loc de joacă în aer liber
Club pentru copii

Facilități proprietate

Spalatorie
Calcatorie
Wi-Fi zone publice
Camere pentru familie
Sala de fitness
Spa/ centru wellness
Plajă
Acces imediat la plajă
Seif
Magazine
Camera pentru bagaje
Concierge
Recepție non-stop

Masă

Meniu bufet
2 baruri
Room service
Restaurant

Piscină & outdoor

3 tobogane cu apă
Umbrele de soare
Sezlonguri
Bar la piscină
Piscina exterioara

Plajă

Plajă - la 50 m
Plajă cu nisip/pietriș
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Plaja privata

Spa & wellness

Sala de fitness
Sauna
Masaj
Baie turceasca

Localizare