Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Wi-Fi camere

Piscina

Wi-Fi zone publice

Parcare

Restaurant

Activități timp liber - sport

Spa & wellness

Plajă


Bluesea Lagos De Cesar este o proprietate de 4 stele situată în Puerto de Santiago (Tenerife) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Bluesea Lagos De Cesar includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 116 camere. Camerele luminoase de la Bluesea Lagos De Cesar sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Unele camere au balcon cu vedere la piscină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Bluesea Lagos De Cesar oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Bluesea Lagos De Cesar amatorii de divertisment pot juca tenis de masă sau biliard. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Bluesea Lagos De Cesar organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Bluesea Lagos De Cesar este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru zona de joacă amenajată la interior, unde există jocuri și muzică.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Bluesea Lagos De Cesar are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tenerife Sur, situat la o distanță de 33 km.

Cele mai apropiate atracții de Bluesea Lagos De Cesar sunt: Playa de la Arena - 500 m, Los Gigantes - 1,2 km, Abama Golf - 8,8 km.

Restaurante
  • Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Animatori
Divertisment de seară
Biliard

Activități timp liber - sport

Tenis de masa
Tururi cu bicicleta
Fitness

Dotări camere

Curățenie în cameră - zilnic
Telefon
Baie cu cadă sau duș
TV
Foehn
Aer conditionat
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la piscină

Facilități copii

Piscina pentru copii
Club pentru copii

Facilități proprietate

Terasa
Închirieri biciclete
Parcare pe stradă
Birou de turism
Sala de conferinte
Inchirieri auto
Seif
Lift
Camere pentru familie
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Camere pentru nefumători
Recepție non-stop
Tv în spațiile comune
Schimb valutar
Camera pentru bagaje
Wi-Fi zone publice gratuit
Sala de fitness

Masă

Bar
Snack bar
Restaurant
Meniu bufet

Piscină & outdoor

Terasa
Umbrele de soare
Bar la piscină
Sezlonguri
Piscină exterioară (deschisă tot anul)

Plajă

Plajă - la 300 m
Plajă publică
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă

Spa & wellness

Solar
Sala de fitness
• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Localizare