schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului




Silver Mountain Resort
 este un complex de apartamente din Poiana Brasov, statiunea preferata a pasionatilor de sporturi de iarna din Romania, si intruneste doua criterii fundamentale: ofera acces deplin la beneficiile naturii si dotari europene, de secol XXI. Poiana Brasov este o atractie nu doar pentru sezonul rece, ci si pentru tot anul. Un paradis pentru cei pasionati de echitatie, ciclism montan sau drumetii.
Complexul este format din patru cladiri de apartamente si o cladire multifunctionala care cuprinde un centru spa (sala de fitness, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara incalzita, sauna umeda si uscata), un restaurant, un club si doua sali de conferinta. Turistii care inchiriaza apartamente beneficiaza de locuri de parcare in parcarea subterana.
Dotari camere:
- TV cu ecran plat, minibar, seif, incalzire, cuptor cu microunde, izolare fonica, cana fierbator, balcon, halat, papuci, uscator de par, articole de toaleta gratuite

Dubla superioara - camera cu pat matrimonial, zona de relaxare si baie privata (Capacitate maxima: 2 adulti si 1 copil pana in 12 ani)

Family Room - camera cu pat matrimonial si canapea fixa (Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii pana in 12 ani)

Apartament 2 camere - 1 dormitor cu baie proprie, hol si living cu canapea fixa (Capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil pana in 12 ani)

Apartament 3 camere - 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie, hol si living cu canapea fixa (Capacitate maxima: 4 adulti si 2 copii pana in 12 ani)

Regulament intern:
- Tariful include cazare cu mic dejun si acces la centrul SPA
- Taxa de statiune si salvamont in valoare de 3 lei/persoana/zi se achita la receptie in ziua sosirii
- Este permis accesul cu animale de companie de talie mica - tarif 50 lei/zi (se achita la receptie)

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

. Elexus Poiana

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 1651.5 Lei/pers

. Vila Zorile

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 476 Lei/pers

Silver Mountain Resort

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 994 Lei/pers