schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Profil: Relaxare la malul marii

Localizare: Vila Pontica  este localizata in Mamaia Nord, la aproximativ 1,5 km de intrarea in statiunea Mamaia. Vila este la o distanta de aproximativ 200 de metri de plaja si de promenada ce face legatura intre Navodari si Mamaia. 

Descriere:  Vila Pontica este locul ideal pentru o vacanta impreuna cu familia sau cu  prietenii, arhitectura cladirii combina stilul  mediteranean cu cel neo-romanesc. Vila Pontica beneficiaza de o curte interioara cu multa vegetatie si flori, avand o  piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele. Vila Pontica  mai pune la dispozitie un loc de joaca pentru copii, parcare privata gratuita, acces gratuit la reteaua Wi-Fi si o sala pentru conferinte Restaurantul din cadrul complexului  ofera un meniu variat cu specific mediteranean, specialitatea casei fiind pestele proaspat din Marea Neagra.

Camere:
Vila Pontica din Mamaia Nord dispune de 15 camere duble si 5 suite.
Camerele sunt dotate cu baie proprie cu uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, internet, minifrigider si vedere la grdin. 
 Fiecare camer este decorat individual si ofer acces la o teras comun.
Camerele duble: 
Camerele duble dispun de un pat matrimonial si o baie.
Suitele:
Suitele dispun de doua camere cu pat matrimonial si o baie comun.
Suit inseamn c aveti dou camere la dispozitia dumneavoastr. Fiecare camer are cate un pat dublu. O singur baie pentru ambele camere.


Restaurant: 
Restaurantul de la Vila Pontica serveste o varietate de preparate din peste proaspt si mediteraneene.
 La Vila Pontica veti putea gsi un meniu complet! De la preparate din carne de pui, porc, rat sau vit, supe sau salate, pan la deserturile pregtite cu foarte mult dragoste in buctria noastr.


Facilitati: 
Proprietatea ofer parcare privat gratuit si WiFi gratuit in toate zonele. in plus, exist un loc de joac pentru copii si o sal de conferinte.
De asemenea, turistii se pot bucura de o adevarata gradina botanica, cu arbusti si flori.



Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o tax special pentru  promovarea turistic in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.





Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sulina

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 609.5 Lei/pers

Astoria

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 791 Lei/pers

Lido

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 568 Lei/pers