schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Acest hotel se află aproape de Cercul Polar, in centrul orașului Rovaniemi si la 10 minute de mers cu mașina de satul lui Moș Crăciun. Oferă camere spațioase bine utilate și 3 restaurante care servesc specialități din Laponia.

Fiecare cameră de la Santa’s Hotel Santa Claus oferă aer condiționat, TV, minibar, ceainic electric și facilități de călcat. Baia proprie include un duș modern și o cadă. Majoritatea camerelor au tavanul la 3,5 metri inăltime.

Restaurantul Gaissa servește preparate finlandeze moderne și specialități din Laponia la cină, iar Bar & Grill ZoomUp oferă un bufet de pranz și un meniu à la carte la cină. Oaspeții pot savura băuturi și gustări ușoare la Café & Bar Zoomit, deschis pană seara tarziu.

Vara, oaspeții Hotelului Santa Claus pot savura masa sau o băutură pe terasa hotelului. De asemenea, este disponibilă o saună cu acces gratuit pentru relaxare.

Personalul hotelului vă poate ajuta cu organizarea de excursii in zona inconjurătoare, cum ar fi călătorii cu snowmobilul, safari cu reni sau excursii cu caini husky. Popularul muzeu al stiintelor Arktikum se află la numai 10 de mers pe jos de minute de Santa’s Hotel Santa Claus.

Localizare