schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Hotelul are o piscină cu umbrele de soare și șezlonguri disponibile gratuit. Barul de la piscină oferă băuturi răcoritoare și gustări. Există o zonă de recepție, loc de parcare, o terasă la soare și o grădină. Toate studiourile au aer condiționat, WiFi gratuit și balcon. Toate studiourile au o chicinetă, o baie privată și un seif. La câțiva pași, oaspeții pot găsi multe supermarketuri, cafenele și restaurante
Facilitati camere

Cele 16 unitati de cazare sunt de 2 categorii: studiouri duble de 25 mp si studiouri triple de 28 mp. Toate dispun de  aer conditionat, seif gratuit, wi-fi gratuit, TV satelit, chicineta complet utilata, masa cu scaune, baie cu dus, uscator de par, halat si papuci, balcon/terasa, room service pentru micul dejun ( contra cost).

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.diasstudios.gr/) si a fact sheet-ului!

Localizare Hotel

Hotelul este situat in centrul statiunii Kavros, la 700 m de plaja, la 3 km de statiunea Georgioupolis, la 18 km de Rethymno, la 42 km de aeroportul din Chania si 100 km de capitala Heraklion.Plaja: la 700 m de plaja lata, nisipoasa, cu intrare lina in mare. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost pentru zona de plaja.

Facilitati Hotel

 Receptie ( 08:00-23:00), wi-fi gratuit in toate spatiile publice, piscina ( 10:00-18:00 ), prosoape pentru piscina (gratuite,cu depozit), umbrele si sezlonguri gratuite la piscina si cu plata pe plaja, bar la piscina ( 11:00-23:00), spatii verzi, parking, inchirieri de biciclete, doctor ( la cerere, cu plata ).

Localizare