schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Cu un design modern si elegant, inspirat din istoricul si activitatea grupului Alexandrion, hotelul Alexandrion Experience este locatia perfecta pentru a crea experiente memorabile si amintiri frumoase. 

Atat cele 168 de camere si apartamente, cat si cele trei restaurante (Italian, Romanesc si Japonez) ofera servicii si produse premium pentru ca oaspetii sa poata experimenta momente si gusturi unice. 

Alexandrion Experience nu este doar un hotel, ci locul perfect pentru o experienta unica.

Hotelul dispune de un numar de 168 de camere si apartamente renovate, confortabile, cu design modern, cu sau fara balcon si vedere spre munte sau spre oras. Spatiile de cazare pot acomoda maxim doua sau trei persoane (apartamente). Paturile confortabile si facilitatile moderne ale camerei ofera relaxarea necesara unui sejur de neuitat.

Facilitati camere: cana fierbator (ceai si cafea, bai dotate cu cabina de dus sau cada, seif, telefon, halat de baie si papuci, masa de lucru, uscator de par, vedere la munte/oras, cosmetice, tv ecran plat si uscator de prosoape.

Structuri de cazare:
- Deluxe Room with balcony: Camerele Deluxe acomodeaza un numar maxim de doua persoane si sunt dotate cu paturi twin. Camerele Deluxe with balcony au vedere  catre centrul orasului Sinaia si sunt dotate cu balcon.

- Deluxe Room no balcony: Camerele Deluxe acomodeaza un numar maxim de doua persoane si sunt dotate cu paturi twin. Camerele Deluxe no balcony au vedere  catre munte si nu sunt dotate cu balcon.
- Standard Room: Camerele Standard single acomodeaza o singura persoana si sunt dotate cu pat de 120/200 cm. Acest tip de camera are vedere exclusive catre munte si nu este prevazuta cu balcon.

- Junior Suite: Camerele Junior Suite acomodeaza o singura persoana si sunt dotate cu pat de 120/200 cm si zona de relaxare. Acest tip de camera are vedere exclusiv catre munte si nu este prevazuta cu balcon.

- Princessa Suite: Apartamentele Princessa Suite sunt destinate atat cuplurilor care doresc un plus de confort si eleganta, cat si familiilor cu maxim doi copii care au nevoie de spatiu suplimentar. Acestea acomodeaza un numar maxim de trei adulti sau doi adulti si doi copii. Suitele sunt dotate cu pat matrimonial king size 180/200 cm si zona de relaxare cu canapea 90/200 cm. Camerele tip Princessa Suite sunt dotate cu balcoane generoase cu vedere catre centrul orasului Sinaia.

- Dukeas Suite: Dukeas Suite sunt destinate atat cuplurilor care doresc un plus de confort si eleganta,cat si familiilor cu maxim doi copii care au nevoie de spatiu suplimentar. Apartamentele acomodeaza un numar maxim de trei adulti sau doi adulti si doi copii. Suitele sunt dotate cu pat matrimonial king size 180/200 cm si zona de relaxare cu canapea 90/200 cm. Camerele tip Dukeas Suite nu sunt dotate cu balcon si au vedere exclusive catre munte.

Restaurantul Del Chiaro - Fine preparate italiene - Restaurantul Del Chiaro isi intampina oaspetii cu cele mai fine preparate italiene, de la specialitatile Toscane pana la savuroasele deserturi florentine. Incepe ziua la Del Chiaro cu un mic dejun bufet, cu statie de live cooking si omlete si petrece o seara romantica cu iz italian.

Lobby Bar - Atmosfera calda si relaxanta - Atmosfera calda si relaxanta, precum si bauturile delicioase din portofoliul Alexandrion fac din Lobby Bar locul perfect pentru o dupa amiaza alaturi de prieteni. Savureaza un Carpathian Single Malt si vei trai experienta Alexandrion.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

CARPATHIA CM

Sinaia, Jud. Prahova, Romania

de la 966 Lei/pers

. Vila Camelia

Sinaia, Jud. Prahova, Romania

de la 951 Lei/pers

. Expecto Apartments

Sinaia, Jud. Prahova, Romania

de la 731 Lei/pers