Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului



Apartamentos Diamond se află la 250 de metri de plaja si portul Los Gigantes. Proprietatea oferă o piscină in aer liber, acces gratuit la internet WiFi si apartamente cu terasă mobilată si vedere pitorească la mare.

Unitătile de cazare au aer conditionat si sunt decorate elegant. Saloanele-sufragerii includ TV cu plasmă cu canale prin satelit, o canapea extensibilă si o masă de sufragerie, iar chicinetele moderne au cuptor cu microunde, cuptor si prăjitor de paine.

In fiecare zi se serveste un mic dejun tip bufet, iar localul cu autoservire oferă băuturi, gustări si meniuri fixe. In plus, la mai putin de 10 minute de mers pe jos veti găsi cateva baruri si restaurante.

Complexul oferă servicii de inchirieri auto si de biciclete. In apropiere se pot practica scufundări si snorkeling, iar Stancile Los Gigantes se află la 250 de metri.

Diamond este la 10 minute de mers cu masina de Abama Golf Resort si la 25 km de Playa de las Americas. Aeroportul Tenerife Sur este situat la 40 de minute de mers cu masina.

Localizare

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Royal Sun Resort

Los Gigantes, Tenerife, Spania

de la 1049 /pers