Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 Adulti , 7 Nopti , 14.06.2024 -21.06.2024

Camera
Masa
Alte detalii
Pret
Apartament
mic dejun
Plecare din Bucuresti / Avion Detalii
1598 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7/10/14/18/21 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 319.6 € de la 18.04.2024
  • 1598 € de la 14.05.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
Detalii Pret
Camera : Apartament
Masa : mic dejun
Alte detalii : Plecare din Bucuresti / Avion
Detalii
1598 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7/10/14/18/21 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Descrierea Hotelului



Amplasare

Aparthotelul este în Callao Salvaje. La aeroportul Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) se poate ajunge în cam 20 de km.

Dotări

În cele două clădiri cu 2 etaje, clienții au la dispoziție 219 apartamente. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Aparthotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o garderobă, o cameră de bagaje, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.

Locul de cazare

În camere există o sufragerie, o bucătărie și o baie; ventilatorul creează o atmosferă plăcută. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui cuptor cu microunde și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Aparthotelul oferă prin ciclism/ciclism montan, boccia, volei de plajă, volei, partide de golf și tir cu arcul și prin tenis și minigolf cu plată mai multe posibilități de a face sport în aer liber. Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include biliard și aerobic, precum și, contra cost, squash. Ofertele din zona de relaxare oferă destindere pură, aici clienții găsesc un solariu. Contra cost stau la dispoziție terapii prin masaj. Echipa de animatori a hotelului propune programe de divertisment pentru copii și adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un mic dejun continental, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversă de bucate (prânz și cină à la carte). Pentru preferințe speciale, aparthotelul are la dispoziție și feluri de mâncare dietetice. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

H10 Atlantic Sunset

Playa Paraiso, Tenerife, Spania

de la 1209 /pers

Hard Rock Hotel Tenerife

Costa Adeje, Tenerife, Spania

de la 1199 /pers

Riu Buenavista

Playa Paraiso, Tenerife, Spania

de la 1229 /pers