Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 Adulti , 7 Nopti , 25.09.2024 -02.10.2024

Camera
Masa
Alte detalii
Pret
Standard Room (Balcony or Terrace Economy)
fara masa
Plecare din Bucuresti / Avion Detalii
1358 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 271.6 € de la 08.05.2024
  • 1358 € de la 25.08.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
Detalii Pret
Camera : Standard Room (Balcony or Terrace Economy)
Masa : fara masa
Alte detalii : Plecare din Bucuresti / Avion
Detalii
1358 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Descrierea Hotelului



Amplasare

Acest hotel la plajă se află la cațiva metri de plaja cu nisip, in centrul Alcúdiei, intr-un cartier dinamic - pentru turiști de la plajă- un punct de plecare ideal ca să-și cunoască mai bine locul de vacanță. Imediat in fața ușii se află baruri, restaurante, locuri de făcut cumpărături și cluburi de noapte, precum și mijloace de transport public. Cel mai apropiat aeroport este Mallorca - Palma de Mallorca (PMI), distanța este de aproximativ 62 de km.

Dotări

Cele 20 de camere single și cele 186 de camere duble sunt impărțite pe 8 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj sau in parcare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, room service 24h și un medic de la hotel. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și o pardoseală incălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „Queen size”. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă 206 camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. In ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, locul de cazare mai oferă, pe langă tenis, tenis de masă, biliard, un joc de darts și terapii prin masaj, și ciclism/ciclism montan contra cost. Se organizează un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Pentru masă se poate alege intre mic dejun, pranz și cină. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor.

Carduri de credit

Locul de cazare acceptă ca mijloace de plată Visa.

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sol de Alcudia Apartments

Puerto de Alcudia, Alcudia, Mallorca, Spania

de la 839 /pers

Trend Hotel Alcudia

Puerto de Alcudia, Alcudia, Mallorca, Spania

de la 1049 /pers

Zafiro Tropic

Puerto de Alcudia, Alcudia, Mallorca, Spania

de la 1239 /pers