Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului



AluaSoul Costa Malaga - Adults recommended oferă o piscină in aer liber și camere cu aer condiționat și balcon mobilat. Vara, există divertisment zilnic.

Hotelul AluaSoul Costa Malaga - Adults recommended este situat la 200 de metri de Gara Torremolinos. Există trenuri regulate către centrul orașului Málaga și Aeroportul Málaga, care este la doar 5 km. Plaja Bajondillo este la 12 minute de mers pe jos de hotel.

Restaurantul hotelului servește mese variate tip bufet. Există, de asemenea, un lounge bar cu zonă de terasă langă piscină. O gamă largă de restaurante și baruri pot fi găsite in centrul orașului.

Camerele au decor simplu, funcțional și podea din lemn. Fiecare cameră are TV prin satelit, birou și baie privată cu uscător de păr. Seifurile sunt disponibile gratuit.

Unitatea oferă serviciul My Favorite Club®, cu servicii exclusive precum check-in și check-out personalizat, acces la My Favorite Club Lounge cu gustări și băuturi, zone rezervate in zonele interioare și exterioare, acces la zone exclusive, selecție de cele mai bune camere, inclusiv atribute superioare, printre alte avantaje speciale.

Localizare

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Gran Cervantes by Blue Sea

Torremolinos, Costa del Sol, Spania

de la 659 /pers

El Tiburon Boutique Hotel & Spa - Adults Only

Torremolinos, Costa del Sol, Spania

de la 609 /pers

Hotel Carmen Teresa

Torremolinos, Costa del Sol, Spania

de la 569 /pers