schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare:  Hotel Vis este situat in Eforie Nord, pe malul lacului Belona si la 100 de metri de plaja Belona.

Descriere: Hotel Vis a fost contruit in anul 2014 si ofera cazare in camere spatioase, amenajate conform clasificarii de 3 stele, cu aer conditionat, minibar, televizor si bai proprii. Camerele au pereti complet vitrati la exterior, si ofera astfel privelisti minunate asupra lacului, statiunii si marii.

Camere: Toate camerele hotelului Vis ofera vedere spre mare sau spre lac, televizor  LCD, cablu TV, aer conditionat, minibar, baie cu cabina de dus si articole de toaleta, mocheta, balcon, internet wireless, plasa tantari.Camera dubla are 20-21 mp, poate avea vedere spre mare sau spre lac, e dotata cu pat matrimonial sau doua paturi twin. Repartizarea are loc la receptia hotelului, la check in.
Camera dubla cu fotoliu extensibil contine un pat matrimonial si un fotoliu extensibil. Are aceleasi dotari ca si camera dubla, iar repartizarea camerei are loc la check in.
Garsoniera are o suprafata  open space de aproximativ 30 mp si este dotata cu un pat matrimonial si o canapea extensibila. 
Apartamentul este compus din dormitor matrimonial si living open space cu canapea extensibila, cele doua spatii nu sunt separate de usa, insa exista TV si aer conditionat in ambele camere. Ofera vedere directa la mare si se afla situat la etajul 5.


Facilitati hotel:  
- loc de joaca pentru copii atat in interior cat si la exterior; 
- terasa, bar;
- lift panoramic din care se poate admira Lacul Belona;
- parcarea in jurul hotelului este publica si gratuita in limita disponibilitatilor;- se accepta animale de companie contra cost in camerele de la parter, contra unei taxe ce se achita la receptie.

Ora check-in: 16:00       Ora check-out: 11:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 3 lei.

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Felix

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1885.5 Lei/pers

Rhodos

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1094.5 Lei/pers

14 % Oferta Speciala
Belvedere

Belvedere

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 997 Lei/pers