schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Vila Colonial este amplasata in Eforie Nord, pe bulevardul Republicii nr. 17, la 10 minute de mers pe jos de cele doua plaje naturale Acapulco si Debarcader, relaxante si linistite, acoperite cu nisip fin si marginite de faleza cu terasele sale splendide.

Amplasamentul a fost special ales pentru a putea favoriza atat dezvoltarea turismului balnear avand in vedere diversitatea tratamentelor efectuate de bazele de tratament din apropiere (bai de plante, masaj, impachetari cu namol, bai calde si reci) cat si a turismului de vacanta.

Vila Colonial va intampina intr-o atmosfera intima si relaxanta atat in sezonul estival cat si in extrasezon constructia dispunand de centrala proprie.

Vila dispune de o terasa frumos amenajata, o bucatarie complet amenajata si dotata la dispozitia turistilor nostrii.

Dotarile standard ale camerelor sunt: tavita de bun venit cu fierbator de apa, frigider, TV led, wi fi, aer conditionat, uscator de par, masa si fier de calcat la dispozitie.

Vila dispune de 1 apartament, 5 camere duble matrimoniale, 2 camere duble twin, 1 camera single, 5 camere triple standard si 1 camera tripla superioara.
Capacitati maxime:
Apartament: 4 adulti + 1 copil pana la 11.99 ani
Camera dubla matrimoniala: 2 adulti + 1 copil pana la 11.99 ani
Camera dubla twin: 2 adulti + 1 copil pana la 11.99 ani
Single: 1 adult
Tripla standard: 2 adulti + 2 copil pana la 11.99 ani
Tripla superioara: 3 adulti + 2 copil pana la 11.99 ani

Va informam ca incepand cu sezonul 2022, in orasul Eforie, se va achita la receptia hotelului o taxa de statiune in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform Hotararii Consiliului Local Eforie. Copiii pana la 14 ani sau persoanele cu dizabilitati nu vor achita aceasta taxa.

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Felix

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1908.5 Lei/pers

7 % Oferta Speciala
Rhodos

Rhodos

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1212.5 Lei/pers

15 % Oferta Speciala
Belvedere

Belvedere

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1054.5 Lei/pers