schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare:  Vila Patricia 3 stele Eforie Sud este o constructie noua, situata in zona de nord a statiunii, pe o strada linistita din Eforie Sud, la doar 250 de metri de plaja, si la mica distanta de baile cu namol.

Descriere:  Vila Patricia Eforie Sud are 3 etaje si un total de 10 camere si 2 apartamente. Pe langa spatiile de cazare, Vila Patricia Eforie Sud pune la dispozitia turistilor, pentru relaxare, o terasa acoperita, dotata cu mese si scaune si o piscina exterioara, incalzita, amenajata cu sezlonguri. Micul dejun se poate servi pe terasa.


Camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie cu dus, televior LED, minibar, balcon, pat matrimonial, fotoliu extensibil, internet wireless, geam termopan

Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie cu dus, televior LED, minibar, balcon, pat matrimonial, fotoliu extensibil, internet wireless, geam termopan.
Apartamentele sunt compuse din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, baie cu dus. Au aceleasi dotari ca si camerele duble. TV LED si fotoliu extensibil.

Facilitati hotel:  o terasa amenajata cu mese si scaune si o piscina amenajata cu sezlonguri, parcare privata, oferita gratuit, in limita disponibilitatii.

Ora check-in: 16:00    Ora check-out: 12:00
Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 3 lei/adult/zi

Animalele de companie nu sunt acceptate


Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Cosmos CM

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 547.5 Lei/pers

HOSTEL OLTENIA cm

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 472.5 Lei/pers

MOJO RESORT cm

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 1594 Lei/pers