schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare: este pozitionat in centrul statiunii, in zona hotelului Tomis, la 170 de metri de plaja si la aproximativ 800 de metri de zona Cazino si Telegondola si a fost inaugurat in 2015. 

Descriere: Inaugurat  in 2015, fiind deschis permanent si avand dotari de ultima ora, Tomis Garden ApartHotel este alegerea ideala pentru un sejur sau chiar o vacanta prelungita la malul Marii Negre in statiunea Mamaia sau pentru oamenii de afaceri pe care munca ii aduce in zona Constantei.
Aparthotelul Tomis Garden, clasificat la 3 stele, dispune de 31 de apartamente: 22 de apartamente cu 1 dormitor si 9 apartamente cu 2 dormitoare, un bistro, o terasa in sezonul cald, o gradina pentru relaxare si loc de joaca in aer liber. 
Cazare: Fiecare apartament are 1 sau 2 dormitoare, living si bucatarie cu zona de luat masa, baie cu cada, o a 2-a baie cu dus la apartamentele cu 2 dormitoare, balcon generos sau terasa.
Apartamentul cu 1 dormitor are 40 mp si este format din dormitor cu pat matrimonial (180x200), living cu canapea extensibila, chicineta, loc pentru servit masa, baie cu cada. Chicineta este dotata cu minibar, plita cu 2 ochiuri si cana-fierbator. Capacitatea maxima de cazare: 2 adulti si 2 copii.
Apartamentul cu 2 dormitoare are 60 mp si este format din living cu canapea extensibila, 2 dormitoare matrimoniale (180x200), 2 bai (una cu cada, una cu cabina de dus), chicineta, balcon, loc pentru servit masa. Chicineta este dotata cu minibar, plita cu 2 ochiuri si cana-fierbator. Capacitatea maxima de cazare: 4 adulti si 2 copii.
Apartamentele de la etajul 5 au in dotare o terasa de 20 mp cu vedere partiala spre mare sau spre lac.
Fiecare apartament mai are in dotare dulap/garderoba, masuta de toaleta pentru doamne, televizor LCD, aer conditionat si centrala proprie cu reglaje individuale, seif, telefon, internet wireless gratuit, televiziune prin cablu, feon, halat, papuci, cosmetice hoteliere.

Masa: Bistro-ul Tomis Garden va invita sa savurati o gustare sau oricare din mesele principale ale zilei sau doar sa va relaxati la o cafea. In sezonul cald va puteti relaxa pe terasa bistro-ului sau in gradina special amenajata.

Facilitati hotel: 
- Bistro Tomis, 
- loc de joaca pentru copii, 
- terasa, 
- gradina pentru relaxare, 
- aer conditionat, lift, parcare.
 - Mic-dejun (optional, contra-cost); 
- Pay TV a contra cost; 
- servicii de spalatorie a contra cost;
- Parcare a in limita a 15 de locuri.

Nu se accepta animale de companie.

Ora check-in: 16:00     Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A pentru intreg sejurul



Localizare

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Sulina

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 658 Lei/pers

43 % Early Booking
PHOENICIA HOLIDAY RESORT

PHOENICIA HOLIDAY RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1897.5 Lei/pers

21 % Oferta Speciala
DELFIN

DELFIN

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 163.15 /pers