schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare: este situata in Techirghiol, fiind o  pensiune turistica de 3 margarete si totodata un centru de sanatate si este amplasata in centrul orasului la aproximativ 100 m de lacul Techirghiol si in apropierea Teatrului de vara Jean Constantin.

Descriere: Construita in 2014, Rosiem House  este un loc excelent  pentru cei care doresc petrecerea unei vacante linistite, sau pentru cei care doresc sa se bucure de beneficiile terapeutice oferite de namolul sapropelic din lacul Techirghiol.
 Pensiunea Rosiem House asigura diverse tratamente medicale, masaje, impachetari cu namol si fizioterapie. Turistii pot beneficia  in cadrul pensiunii de urmatoarele tipuri de proceduri: tratamente cu namol, masaj pe pat de pietre de jad, reflexoterapie si tratamente infoenergetice.
Pentru relaxarea si confortul turistilor, Pensiunea Rosiem House are o zona verde amenajata cu loc pentru barbeque, o terasa cu sezlonguri, jacuzzi si cazi pentru tratamente cu namol sapropelic..

Camere: Rosiem House dispune de 4 camere duble si 2 apartamente dotate cu  mobilier modern,  aer conditionat, televizor cu ecran plat, uscator de par, minibar, baie cu dus si wi-fi gratuit . 

Camerele duble au balcon si se afla la etajul 1 iar apartamentul nu are balcon si se afla la parter.  

Facilitati: In fata pensiunii sunt disponibile locuri de parcare (parcare publica), internet wireless gratuit in zone publice.
Pentru relaxarea si confortul oaspetilor sai, Pensiunea Rosiem House are amenajata o zona verde cu gratar si o terasa in aer liber, sezlonguri, bar.


Servicii contra cost:
Proceduri:  
Masaj pe pat cu pietre jad 30 min
Masaj uscat general 30 min 
Masaj regional 15 min 20 lei
Masaj complex (reflexoterapie+ presopunctura+ masaj general) 90 min 
Reflexoterapie 30 min 
Masaj special (cu namol, miere etc) 60 min
Proceduri fizioterapie :     
Curent interferential 
Curent Trabert 
Curent Diadinamic 
Tensiune 
Curent Galvanic 
Ultrasunet 
Laser 
Impachetari generale cu namol
Impachetari partial 
Consultatie 


Check-in: orele 14:00 - 22:00     
Check-out: orele 07:00 - 11:00

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

HOTEL ANINA

Techirghiol, Jud. Constanta, Romania

de la 1020.5 Lei/pers

Olt

Techirghiol, Jud. Constanta, Romania

de la 347 Lei/pers

Sfanta Maria

Techirghiol, Jud. Constanta, Romania

de la 1727 Lei/pers