schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare: Nautic Sport & Luxury Club este localizat intr-o zona linistita, in prima linie de la plaje, intre Mamaia Nord si Navodari.

Descriere: Beneficiind de iesire directa spre plaja privata, Nautic Luxury se adreseaza persoanelor care doresc sa petreaca pe litoral o vacanta intr-un loc intim si linistit, departe de agitatia specifica statiunilor litorale, dar totusi cu acces usor la aceasta, atunci cand se doreste. 

Camere: Nautic Sport & Luxury Club dispune de 71 de camere, 54 camere duble, 10 apartamente si 7 camere duble de familie. Toate camerele dispun de aer conditionat, TV, minibar, seif, wi-fi gratuit, uscator de par, telefon.
Apartamente: Apartamentele dispun de living cu canapea extensibila la primul nivel si de dormitor cu pat dublu la nivelul superior.
Familiale: Camerele duble de familie au in plus fata de camerele duble, o canapea extensibila. Camerele au vedere spre oras si nu au balcon.

Nautic Sport: Camere duble cu vedere la mare (suprafata 25 mp) si camera duble cu vedere la oras (suprafata 20 mp) dotate cu aer conditionat, articole de toaleta, minibar, prosoape pentru plaja, seif, smart TV, telefon, uscator de par, acces internet wireless gratuit. 

Nautic Luxury: Camere duble cu vedere la mare (suprafata 35 mp) si camera duble cu vedere la oras (suprafata 35 mp), camera duble de familie (suprafata 35 mp) - au in plus fata de camerele duble, o canapea extensibila; apartamente- dispun de living cu canapea extensibila la primul nivel si de dormitor cu pat dublu la nivelul superior. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, articole de toaleta, minibar, prosoape pentru plaja, seif, smart TV, telefon, uscator de par, acces internet wireless gratuit.

Servicii si facilitati
Servicii: NOUL CONCEPT NAUTIC: acces gratuit la centrul SPA- doar pentru clientii Hotelului Nautic Luxury (doar pentru sauna umeda, sauna uscata, salina si sala fitness, pe baza de programare. Serviciile de masaj si de tratament vor fi oferite contra cost), acces gratuit la game room (pe baza de programare), animatie gratuita pentru copii, acces la locul de joaca exterior, acces la piscina exterioara cu zone dedicate adultilor si zone dedicate copiilor, set 2 sezlonguri si 1 umbrela la plaja privata Nautic, prosoape la plaja. 
Noile facilitati din Nautic Luxury, centrul SPA si game room-ul, se vor inaugura la 01.06.2018, pentru cazarile efectuate inainte de aceasta data serviciile mentionate nu se vor putea oferi din motive obiective.

Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurant Nautic Sport, cu o capacitate de 80 locuri. 
Mic dejun in sistem bufet suedez, pentru pranz si cina se va stabili un meniu fix, cu 7 variante din care clientul isi poate alege ce doreste sa serveasca. 


Fitness/Wellness/Sport:piscina in aer liber -acces gratuit, biciclete pentru inchiriat.
Clientii nostri au acces gratuit la piscina exterioara , impartiti in zona dedicata adultilor si zona pentru copii. sezlongurile confortabile va invita se va relaxati, bucurandu-va de o limonada proaspata 

Plaja complexului este privata si are o suprafata generoasa, impartita in doua zone, una linistita, unde va puteti relaxa si unde puteti asculta valurile marii, iar alta cu muzica langa barul de pe plaja, ambele oferind umbrele si sezlonguri.
Pentru copiii complexul dispune de un loc de joaca cu tobogane, case mici de jucarii, ansamblu de alpinism, leagan si o roata.

Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o taxa speciala pentru  promovarea turistica in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sulina

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 658 Lei/pers

43 % Early Booking
PHOENICIA HOLIDAY RESORT

PHOENICIA HOLIDAY RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1897.5 Lei/pers

21 % Oferta Speciala
DELFIN

DELFIN

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 163.15 /pers