schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare:Hotel Dedal se afla in zona Mamaia Nord a Navodari, o zona noua si imbunatatita pe placul tuturor! Amplasat la 500 de metri de plaja, intr-o zona cu acces facil la promenada, cluburi, restaurante si terase pregatite pentru o experienta turistica completa!

Descriere:  Hotelul  pune la dispozitie 50 spatii de cazare cu si fara balcon dispuse pe 4 etaje si dispune de restaurant, piscina in aer liber sezoniera, gradina,terasa, bar si lounge comun. 

Camere: Camerele duble sunt dotate cu televizor LCD, minibar, aer conditionat, internet wireless, baie cu dus si sunt prevazute cu balcon. Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial si baie cu cabina de dus.

Restaurant: Pentru servirea meselor, turistii au la dispozitie, in cadrul hotelului Grand Dedal, un restaurant cu terasa. 
- Mic dejun (bufet suedez) a 40 lei/persoana/zi, obligatoriu 
- Pranz a a la carte
- Cina a a la carte
- In perioada 21.06.-18.08.2024 se va vinde cazare cu obligativitate la demipensiune (mic dejun si pranz)

Facilitati hotel: restaurant, piscina exterioara, bar, lounge, gradina , terasa, aer conditionat, wi-fi, depozit de bagaje, parcare.

Acces animale: Nu se accepta animale de companie.

Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o taxa speciala pentru  promovarea turistica in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.




Localizare

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Sulina

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 658 Lei/pers

43 % Early Booking
PHOENICIA HOLIDAY RESORT

PHOENICIA HOLIDAY RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1897.5 Lei/pers

21 % Oferta Speciala
DELFIN

DELFIN

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 163.15 /pers