schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare: Casa Carina Jupiter este situata la aproximativ 600 de metri de plaja, in partea central estica a statiunii, intr-o zona verde si mai departe de agitatia statiunii. 

Descriere: Casa Carina dispune de 24 de spatii de cazare dotate cu LED tv, frigider, wi fi si baie proprie cu dus. De asemenea, locatia dispune de gradina, foisor, spatiu de gratar, sala de mese interioara, locuri de joaca pentru copii (exterior si interior), precum si o bucatarie comuna amenajata in foisor. Aceasta este echipata cu aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, prajitor de paine, filtru de cafea, tacamuri si vesela.
In fata Casei Carina exista spatii de parcare gratuita, in limita disponibilitatii. 

Camere: Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial (140x200) si un pat single (90x200),  au LED tv (81 cm diagonala), wi fi, frigider, plase de tantari, bai proprii cu dus si cosmetice hoteliere. Nu au balcon, insa accesul se face dintru-un culoar exterior amenajat cu bancuta in fata fiecarei camere (pe parter) si masute (pe etaj). Suprafata aproximativ 19 mp. 

Alte facilitati:Casa Carina pune la dispozitie gratuit, la cerere, scaune pentru copii, baby cot, carucior pentru copii, uscator de par, fier si masa de calcat, precum si jocuri (rummy, sah, table etc) si aparate anti-tantari .

Nu se accepta cazarea cu animale de companie. 

Ora check-in: 15:00    Ora check-out: 11:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi



Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Olimpic

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 2689 Lei/pers

OLIMPIC

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 2557.5 Lei/pers

10 % Early Booking
MAJESTIC JUPITER

MAJESTIC JUPITER

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 1349 Lei/pers