schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Hotelul este situat chiar pe malul marii, in Statiunea Jupiter. Hotelul este ridicat pe faleza, iar plaja din dreptul sau este strajuita de un dig ce formeaza un golfulet, perfect pentru a va bucura de apa marii in siguranta.
Hotelul dispune de 208 camere duble, standard si superioare, restaurant, doua baruri, doua terase si pizzerie, piscina exterioara, sali de conferinta.
Copiii se bucura de un tratament special - se joaca, danseaza si canta in cadrul zonei Kiddo Play, situata in incinta complexului.

Piscina Capitol functioneaza cu apa dulce si a trecut printr-o serie de modernizari, fiind dotata cu instalatii ultramoderne de filtrare. Pe marginea ei va veti putea relaxa in sezlonguri, iar personalul terasei va poate servi cu cele mai delicioase bauturi.

Hotelul mai ofera: gradina de vara, internet Cafe, sala jocuri console, Wi-Fi gratuit, sah, table, remy, carti de joc, parcare (in limita locurilor disponibile), scoala de Scuba Diving.

Camerele duble standard sunt dotate cu televizor, minibar, baie cu dus, telefon, plasa tantari la fereastra, balcon cu scaune, mobilier nou, aer conditionat, parchet, covorase. In camera dubla standard, se poate pune un singur pat suplimentar.

Camerele duble superioare sunt camere cu o suprafata mai mare, au fost reamenajate in 2019, atunci cand au fost dotate cu mobilier nou, canapea extensibila pentru doua persoane si parchet nou. Aceste camere sunt recomandate familiilor cu doi copii mai mari de 14 ani, sau cand camera este rezervata pentru trei adulti. Dotarile sunt similare camerelor duble standard. Acestea nu au vedere spre mare.

- Pachetele cu mic dejun se pot achizitiona oricand 01.06.2024-15.09.2024.
- Pachetele cu All Inclusive si Demipensiune se pot achizitiona in perioada 25.06.2024 si 01.09.2024.
- Toate mesele sunt in regim bufet suedez. (In situatia in care in una dintre perioadele mai sus menntionate nu sunt minim 50 de persoane la masa, atunci masa va fi servita a la carte.

Facilitati copii in camera dubla standard, cu 2 adulti:
- 1 copil 0-9.99 ani: gratuitate la cazare, fara pat suplimentar sau achita contravaloarea unui pat suplimentar;
- al doilea copil 0-9.99 ani: achita tarif conform ofertei fara pat suplimentar sau contravaloarea unui pat suplimentar;
- 1 copil 10-13.99 ani: achita contravaloarea unui pat suplimentar;
- 1 copil peste 14 ani: achita contravaloarea unui pat suplimentar;
- doi copii (1 copil 0-9.99 + 1 copil 10-13.99): copilul 0-9.99 are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, copilul 10-13.99 ani va achita contravaloarea unui pat suplimentar.

Facilitati copii in camera dubla superior - canapea extensibila, cu 2 adulti:
- 2 copii 0-9.99 ani: au gratuitate la cazare;
- 2 copii 10-13.99 ani: achita un tarif conform ofertei;
- 2 copii peste 14 ani sau 2 adulti: achita un tarif conform ofertei.

Descriere servicii:
Pachetul cu mic dejun include: cazare, mic dejun (bufet suedez), acces gratuit la Kiddo Play - loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside - 1 ora pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fi gratuit, parcare gratuita si acces gratuit la piscina exterioara a hotelului (in limita disponibilitatii).

Pachetul cu demipensiune include: cazare, mic dejun si cina (bufet suedez), acces gratuit la Kiddo Play - loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside - 1 ora pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fi gratuit, parcare gratuita si acces gratuit la piscina exterioara a hotelului (in limita disponibilitatii).

Pachetul cu all inclusive include: cazare cu mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse atat in timpul meselor in restaurantul hotelului, cat si in afara meselor la barurile special amenajate, conform programului, acces gratuit la Kiddo Play - loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside - cate 1 ora /zi - pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fi gratuit, parcare gratuita, acces gratuit la piscina exterioara a hotelului cu umbrele si sezlonguri (in limita disponibilitatii) si jocuri de divertisment - sah, table, rummy, carti de joc.

Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala.

Micul dejun este servit in intervalul 08:00-10:00, pranzul este servit in intervalul 13:00-15:30, cina este servita in intervalul 19:00-21:30.

Bauturile non-alcoolice: racoritoare, apa, ceai, cafea, servite la draft si bauturile alcoolice bere la draft si vin la draft, se servesc la barul restaurantului in timpul meselor si intre mese la celelalte baruri amenajate in hotel (barul din receptia hotelului - Breezze-10:00-22:00 si barul special amenajat langa piscina pentru all inclusive 08:00-19:00). In vecinatatea piscinei mai exista o terasa, unde servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetele achizitionate.

Toate mesele sunt servite in restaurantul hotelului in regim buffet suedez. In situatia in care in una dintre perioadele mai sus mentionate nu sunt minim 50 de persoane la masa, atunci masa va fi servita a la carte.

Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului, pentru toate pachetele.
Intodeauna in prima zi de cazare se intra cu cina, iar in ziua plecarii se iese cu micul dejun.
In momentul check-out-ului turistii trebuie sa predea la receptie bratarile de identificare primite la check-in.

Este permisa cazarea cu animale de companie (de talie mica si medie), se achita o taxa de 45 lei/zi.
 
Tarifele nu includ taxele locale.Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.
 

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Olimpic

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 1937 Lei/pers

OLIMPIC

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 1939 Lei/pers

5 % Early Booking
MAJESTIC JUPITER

MAJESTIC JUPITER

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

de la 1308 Lei/pers