schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare: Vila Ancora 2 stele Eforie Nord este situata in partea de nord a statiunii, la aproximativ 550 de metri de plaja Steaua de Mare si la 1 km de plaja Acapulco. Sanatoriul din Eforie Nord este situat la doar 200 de metri de vila.

Descriere: Pe langa spatiile de cazare, Vila Ancora Eforie Nord pune la dispozitia turistilor o zona amenajata cu barbeque, gradina, terasa, foisor, loc de joaca pentru copii, masa de biliard, parcare.

Camere: Vila Ancora reprezinta o varianta buna de cazare pentru turistii cu buget redus. Este compusa din 20 de camere si apartamente, dotate cu telezivor, internet, grup sanitar propriu, mini- frigider, aer conditionat.
Toate camerele duble sunt dotate cu grup sanitar propriu, televizor, mini-frigider, internet, aer conditionat. Unele camere au balcon. Suprafata aproximativ 20 mp.
Apartamentele sunt compuse din doua dormitoare cu pat matrimonial sau doua paturi twin unite care se pot desparti, camerele au usa intre ele, baie proprie, iar apartamentele de la etaj au si aer conditionat. Restul dotarilor sunt la fel ca la camera dubla. Suprafata aproximativ 40 mp.
.
Facilitati hotel: Internet wireless, parcare (in limita locurilor disponibile).

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 3 lei /adult/zi


Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Felix

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1908.5 Lei/pers

Rhodos

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1094.5 Lei/pers

14 % Oferta Speciala
Belvedere

Belvedere

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 978 Lei/pers