Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Plajă

Wi-Fi camere

Piscina

Wi-Fi zone publice

Parcare

Restaurant

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Amplasată în Alanya (Antalya), The Marilis Hill Resort Hotel & Spa este o proprietate de 5 stele care are zonă de plajă privată, piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la The Marilis Hill Resort Hotel & Spa includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 146 camere. Camerele luminoase de la The Marilis Hill Resort Hotel & Spa sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic.

La The Marilis Hill Resort Hotel & Spa oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și turcească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. 4 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj. Baia turcească face parte din oferta de servicii spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber cu tobogane cu apă, pentru cei dornici de distracție. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând darts. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

The Marilis Hill Resort Hotel & Spa dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite. The Marilis Hill Resort Hotel & Spa asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

The Marilis Hill Resort Hotel & Spa se află la 33 km de Orașul Alanya și la 95 km de Aeroportul Antalya.

Cele mai apropiate atracții de The Marilis Hill Resort Hotel & Spa sunt: Cascada Manavgat - 25,0 km, Sealanya Dolphinpark Seapark - 54,0 km.

Restaurante
  • Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
  • Restaurant 2 - Bucătărie: turcească, Meniu: à la carte
  • Restaurant 3 - Bucătărie: preparate din pește, Meniu: à la carte
Împrejurimi

Puncte de interes

  • Cascada Manavgat - 25 km
  • Sealanya Dolphinpark Seapark - 54 km
  • Orașul Alanya (centru) - 33 km

Aeroporturi în apropiere

  • Aeroportul Antalya - 95 km
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Darts
Animatori

Activități timp liber - sport

Volei pe plaja
Fitness

Dotări camere

Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Pardoseală de lemn sau parchet
Balcon
Canale prin satelit
TV
Telefon
Minibar
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Aer conditionat

Facilități copii

Piscina pentru copii
Loc de joacă în aer liber

Facilități persoane cu mobilitate redusă

Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă

Facilități proprietate

Curăţătorie chimică
Spalatorie
Parcare la proprietate
Wi-Fi zone publice gratuit
Spa/ centru wellness
Plajă
Seif
Camera pentru bagaje
Recepție non-stop

Masă

All Inclusive
Meniu bufet
Meniu à la carte
Mic dejun tip bufet
3 restaurante
4 baruri

Piscină & outdoor

Umbrele de soare
Sezlonguri
Bar la piscină
Piscina exterioara
Tobogan cu apă

Plajă

Plajă - la 500 m
Bar pe plaja
Transfer la plajă gratuit
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Plaja privata

Spa & wellness

Sala de fitness
Masaj
Baie turceasca
Tratamente corporale

Localizare