schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Hotelul este situat in centrul statiunii, la 60 m de plaja.
 
Dotari generale: restaurant -370 locuri, parcare publica -contra cost, pastrare obiecte de valoare, parter si 5 etaje, terasa, bar, 2 lifturi.
Dotari camere: PATURI TWIN, aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, camera dubla superior este situata la etaj si are balcon, camera dubla este la parter, nu are balcon. 
Nu se accepta animale de companie.

Clientii hotelului vor avea discount 50% la sezlonguri pe plaja Banana Beach.

Servicii masa: se acorda in restaurantul Siret, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet, pranzul si cina a la carte  in restaurantul hotelului 
Micul dejun este asigurat in regim bufet pentru un numar de minim 20 de persoane. Pana la 20 de persoane micul dejun se va servi in sistem a la carte. 

Facilitati copii (in camera dubla cu 2 adulti): 
In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii pana la 12 ani FARA PAT SUPLIMENTAR
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. 
- copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita 50% din valoarea mesei

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.







Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

3 % Oferta Speciala
Saturn

Saturn

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 1309.5 Lei/pers

CLEOPATRA - Safir Blue Resort

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 2448 Lei/pers

NARCIS - Safir Blue Resort

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 2361.5 Lei/pers