schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Hotelul este situat in apropierea centrului statiunii Eforie Nord, la aproximativ 500 metri de plaja si dispune de 38 camere duble, 10 camere triple, 6 Suite Deluxe si 6 Suite Family cu o capacitate pana la 6 persoane.
Locatia pune la dispozitia turistilor internet, camera pentru bagaje, loc de joaca pentru copii.

Hotelul nu are restaurant propriu. Micul dejun se serveste la restaurantul hotelului Belvedere, sub forma de bufet. Pranzul si cina pot fi servite autoservirea Lebada, terasa-restaurant Beraria Magica sau restaurant hotel Belvedere (bonuri de masa).
Se pot achizitiona servicii de masa (dejun si cina) personalizate in functie de cerintele fiecarui client in parte (bonuri valorice).

In perioada 16.06 - 31.08.2024, sejurul trebuie sa cuprinda obligatoriu cazare cu mic dejun.

Dotari camere:
Camera dubla standard: toate camerele dispun de pat matrimonial (160/200cm), aer conditionat, televizor LCD, frigider, baie cu dus, uscator de par, balcon cu uscator de rufe, plasa de tantari.
Camera tripla standard: toate camerele dispun de un pat matrimonial (160/200cm) si un pat pentru o persoana (90/200cm), aer conditionat, televizor LCD, frigider, baie cu dus, uscator de par, balcon cu uscator de rufe, plasa de tantari.
Apartamentele deluxe: living cu canapea extensibila, aer conditionat, frigider, tava de bun venit (ceai si cafea din partea casei, cana fierbator), televizor plasma cu diagonala de 82cm. Dormitor: pat matrimonial (160/200 cm), televizor plasma cu diagonala de 82cm, baie cu dus, uscator de par. Intrarea in camera se face separat, apartamentul fiind prevazut cu un hol generos la intrare.
Apartamentele family: living cu canapea extensibila, aer conditionat, frigider, tava de bun venit (ceai si cafea din partea casei, cana fierbator), televizor plasma cu diagonala de 82cm. Dormitor: 2 paturi matrimoniale (160/200cm si 140/200cm), televizor plasma cu diagonala de 82cm, baie cu dus, uscator de par. Intrarea in camera se face separat, apartamentul fiind prevazut cu un hol generos la intrare.

Toate camerele au in dotare aer conditionat, televizor, frigider, internet, mobilier balcon. Toate camerele sunt mochetate si au balcon.
Camerele duble si triple sunt situate la parter si etaj 1.
Toate apartamentele se afla la etajul 2, au 2 camere (living si dormitor), fiecare incapere cu usa separata, 1 baie, sunt dotate cu tavite de bun venit (fierbator cu cesti).
Baile sunt prevazute cu cabina de dus, prosoape si articole de igiena personala.

Facilitati copii:
Camera Dubla Standard:
2 adulti + 1 copil (0-9,99 ani): copilul beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar
2 adulti + 1 copil > 9,99 ani - dar nu mai mare de 16 ani: copilul achita 30% din tariful unui loc, fara pat suplimentar
- a 3-a persoana adulta in camera dubla standard achita 30 % din tariful unui loc, fara pat suplimentar
2 adulti + 2 copii (0-9,99 ani): copiii beneficiaza de gratuitate la cazare
2 adulti + 2 copii (0-9,99 ani si >9,99 ani): primul copil < 9,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea copil > 9,99 ani, dar nu mai mare de 16 ani, achita 30% din tariful unui loc fara pat suplimentar
2 adulti + 2 copii >9,99 ani - dar nu mai mari de 16 ani: se achita 50% din valoarea unui loc pentru cheltuieli curente fara pat suplimentar
Camera Tripla: se taxeaza conform planului tarifar, cu mentiunea ca al treilea pat este de 1 persoana cu marimea de 90/200.

Facilitati copii in camera cu 3 adulti:
3 adulti + 1 copil (0-10 ani): copilul beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar
3 adulti + 1 copil>10 ani - dar nu mai mare de 16 ani: copilul achita 30% din tariful unui loc, fara pat suplimentar
3 adulti + 2 copii (0-10 ani si >10 ani dar nu mai mare de 16 ani): primul copil < 10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea copil > 10 ani achita 30% din tariful unui loc fara pat suplimentar
3 adulti + 2 copii >10 ani-dar nu mai mari de 16 ani: se achita 50% din valoarea unui loc pentru cheltuieli curente fara pat suplimentar
- a patra persoana adulta in camera tripla va achita 30% din tariful unui loc, fara pat suplimentar

Apartament Deluxe: se accepta maximum 4 persoane.
Apartament Family: se accepta 6 persoane.

Este permis accesul cu animale de companie, contra unei taxe de 25 lei / zi.

Parcarea privata se asigura in limita locurilor disponibile, fara a fi posibila rezervarea prealabila a locului de parcare.

Va informam ca incepand cu sezonul 2022, in orasul Eforie, se va achita la receptia hotelului o taxa de statiune in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform Hotararii Consiliului Local Eforie. Copiii pana la 14 ani sau persoanele cu dizabilitati nu vor achita aceasta taxa.

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Felix

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1908.5 Lei/pers

7 % Oferta Speciala
Rhodos

Rhodos

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1142.5 Lei/pers

15 % Oferta Speciala
Belvedere

Belvedere

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1073.5 Lei/pers