schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Piscina

Room service

Parcare

Wi-Fi zone publice

Wi-Fi camere


Amplasată în Rethymnon (Creta), la 200 m de plaja Rethymno, Elina Hotel Apartments este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la oraș, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Camerele luminoase de la Elina Hotel Apartments sunt dotate cu gresie sau parchet, aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Toate camerele spațioase de la Elina Hotel Apartments au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Copiii au la dispoziție jocuri și puzzle-uri.

Oaspeții se pot relaxa pe terasa de la Elina Hotel Apartments.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Souda, situat la o distanță de 37 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Elina Hotel Apartments sunt: Muzeul de Arheologie - 800 m, Portul Venețian - 800 m, Centrul de Artă Bizantină - 800 m.

Facilitati

Dotări camere

Fierbător
Baie cu cadă sau duș
Balcon
Articole de toaletă gratuite
Canapea extensibila
Wi-Fi camere gratuit
Aer conditionat
Zonă de luat masa
Chicineta
TV
Vedere la oraș
Vedere la mare
Ustensile de bucătărie
Foehn
Telefon
Seif
Plită de gătit
Pardoseală de lemn sau parchet
Pardoseală de gresie/ marmură
Masă
Frigider
Canale prin satelit
Baie cu dus

Facilități copii

Jocuri și puzzle-uri

Facilități proprietate

Parcare pe stradă
Birou de turism
Wi-Fi zone publice gratuit
Apartamente
Camere pentru familie
Transfer la/ de la aeroport
Inchirieri auto
Lift

Masă

Bar
Snack bar
Room service
Cafenea

Piscină & outdoor

Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Sezlonguri
Umbrele de soare
Terasa

Localizare