schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare: Vila Campina din Techirghiol este localizata in centrul statiunii, la o distanta de 100 m de Manastirea Sf. Maria si 500 de metri distanta de lacul Techirgiol.

Descriere:  Vila Campina detine 2 corpuri de cazare, amplasate intr-o locatie cu foisor si curte amenajata cu arbori, alei si gazon. Primul corp, de 2* este compus din 14 camere twin, din care 11 sunt duble, 2 sunt triple si 1 camera single. Toate camerele sunt la parter, Cel de-al doilea corp, de 3*, este compus din 5 camere duble matrimoniale cu terasa. Toate camerele au in dotare baie proprie, TV cu cablu, frigider, aer conditionat si wi fi.

Camere: - Camerele duble sunt dotate cu paturi twin (90x190), aer conditionat, televizor, cablu tv, minibar, internet, baie cu cabina de dus, plase de tantari. Suprafata 16 mp.
- Camerele duble in corpul nou sunt dotate cu pat matrimonial (140x190),  aer conditionat, televizor, cablu tv, minibar, internet, baie cu cabina de dus, plase de tantari. Suprafata 16 mp.
- Camerele triple sunt dotate cu 3 paturi single (90x190),  aer conditionat, televizor, cablu tv, minibar, internet, baie cu cabina de dus, plase de tantari. Suprafata 20 mp.
Camerele sunt situate pe parter si nu au balcon.

Restaurant: 
- Nu detine restaurant propriu, insa oaspetii pot servi mesele la unul dintre restaurantele din apropiere. 
- Pensiunea completa se poate servi sub forma de meniu fix, in cadrul restaurantului Sfanta Maria sau A la carte, in sistem fisa cont la restaurantul hotelului Anina.
Servicii gratuite: Informatii turistice, parcare.

Servicii cu plata: aer conditionat, tratament de specialitate la  Baza de tratament din cadrul manastirii Sfanta Maria.

Tratament: n Baza de tratament Sfanta Maria se realizeaza tratament profilactic, curativ si recuperator pentru afectiuni reumatologice, neurologice, circulatorii, precum si proceduri de chinetoterapie sau tratarea unor afectiuni respiratorii. Printre procedurile efectuate se numara bai cu namol, bai sarate cu apa din Lacul Techirghiol, bai galvanice, bai de plante, masaje, electroterapie, chinetoterapie sau magnetoterapie.
Tratamentul se poate efectua de Luni pana Vineri la Baza de tratament din incinta Hotelului Sfanta Maria (la aproximativ 150 m) si include 4 proceduri/zi si o consultatie de specialitate. 

Animale de companie: Accesul cu animale de companie este interzis.

Parcarea este gratuita in limita disponibilitatii.

Ora check-in: 14:00       Ora check-out: 12:00



Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

HOTEL ANINA

Techirghiol, Jud. Constanta, Romania

de la 1304.5 Lei/pers

Olt

Techirghiol, Jud. Constanta, Romania

de la 347 Lei/pers

Sfanta Maria

Techirghiol, Jud. Constanta, Romania

de la 1665.5 Lei/pers